De Gordel-methode

Iedereen weet dat sporten goed voor je is. Ben jij in staat om een paar keer per week te sporten? Geweldig! Maar niet iedereen is hiertoe in staat. Juist voor die mensen hebben wij de Gordel-methode ontwikkeld. Voor mensen die door verschillende omstandigheden niet kunnen of willen sporten maar toch willen afvallen.

 

Het stappenplan

  1. Verwijder alle ongezonde producten uit je huis.
  2. Consumptie van eiwitten en vetten maximaliseren.
  3. Vermijd zoete drankjes (fris) en alcohol.
  4. Drink veel water.
  5. Zorg dat je hormonen in balans zijn.
  6. Eet een vezelrijk dieet (met veel vega producten).
  7. Stop met het zinloos eten om te eten.

 

Eten vs Sporten?

Denk je dat lichaamsbeweging meer calorieën verbrandt? Spieren verbranden immers de kleine hoeveelheid calorieën die je verbrandt. Ongeveer 80% van jouw energiebehoefte gaat naar het hart, longen, hersenen, immuunsysteem en andere functies. Dit wordt je metabolisme genoemd. Je hoeft niet te bewegen voor je basale metabolisme. Jouw lichaam “levert” elke dag de hoeveelheid calorieën die je uitgeeft om het in leven te houden. Afvallen zonder te sporten betekent versnellen en het verminderen van de “slechte” calorieën die je verbrandt. Het is goed voor je gezondheid om minstens 30 minuten per dag actief te zijn. Dit kan heel eenvoudig door te wandelen, fietsen, zwemmen of traplopen.

 

Voedingsadvies

Daarom moedigt afvallen zonder lichaamsbeweging goede voeding en positief denken aan. Om je op het gebied van voeding te helpen, hebben wij een menu als cadeau ontwikkeld dat je gratis kunt downloaden. Hier zul je meer tips vinden over hoe je suikerhoudend voedsel kunt vermijden, wat een van de belangrijkste oorzaken van ongewenst lichaamsvet is.

 

Afspraak maken

Heb jij een vraag of wil je onze methode bestellen? Neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier. Wij proberen jouw vraag binnen een uur te beantwoorden.